Alyssa

Productnaam

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Energie, connectie en gedrevenheid in een flits. Natuurlijk maak ik als fotograaf gebruik van mijn kennis, inzicht en ervaring. Maar juist daardoor weet ik hoe belangrijk het is om verbinding te maken, de juiste energie te geven en je altijd 100% in te zetten. Aspecten die ik gebruik in mijn werkwijze en die zich graag laten spiegelen in rake beelden. Beelden waarin timing vaak een dankbare hoofdrol speelt.

 

Als gedreven fotograaf heb ik me gespecialiseerd in portret-, event-, zakelijke- en sportfotografie. Dat maakt me tot een multi-inzetbare en breed georiënteerde professional. Het vraagt van mij een grote mate van flexibiliteit, inlevingsvermogen en professionaliteit. Eigenschappen die ik met een glimlach inzet voor mooie opdrachten én vrij werk. Werk waar ik energie in steek en energie van krijg.

 

Samen met fotograaf Hans Willink maakte ik mijn eerste foto’s. Hij liet me mijn eerste stappen zetten in het vak. Fotograaf Henk Koster nam me onder zijn hoede in de wereld van sportfotografie langs de professionele tennis courts. Mentor Ronald Speijer gaf en geeft me richting. Met vriendin en vakgenoot Anne Reitsma werk ik graag samen. Fotograaf Sacha de Boer is mijn klankbord en inspirator. Daar ben ik dankbaar voor.

 

Alles resulteert in unieke opdrachten en vastgelegde momenten voor onder andere: ABN AMRO WTT, Wereldhavendagen, Hartstichting, ROC Mondriaan, Reinier de Graaf Ziekenhuis, Sportief Besteed Groep, Voerman International, De Margriet, Delft.Business, Uitgesproken Gasten, Jenevermuseum Schiedam en Werkse!